Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Lleida

Inici > Col·legi > Organització intercol·legial


El Consejo General de la Arquitectura Tècnica

El Consejo General de la Arquitectura Tècnica

Amb seu a Madrid, és l’òrgan l'encarregat de coordinar i representar la professió a escala nacional i internacional. Participa en institucions de normalització, d'acreditació de qualitat i en els seus comitès tècnics i en institucions internacionals relacionades amb el sector de la construcció i amb la professió.

El Consell

Els Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya

Els Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, amb seu a Barcelona, coordina l'activitat dels col·legis que els integren, als quals representen en l'àmbit de Catalunya .

MUSAAT

MUSSAT

MUSAAT, Mútua d'Assegurances a Prima Fixa, és una companyia especialitzada en assegurances de Responsabilitat Civil i de la construcció. Avui dia és un dels líders en assegurances de Responsabilitat Civil a Espanya i assegura el treball de tots els professionals de la construcció. La Mútua va ser constituïda en 1983 pels Consells Generals i els Col·legis Oficials d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació, amb l'objectiu d'oferir a aquest col•lectiu les assegurances de Responsabilitat Civil necessaris, donades les dificultats que el mercat assegurador presentava en aquells moments per a cobrir a aquests professionals. Més informació: http://www.musaat.es

A Lleida, hi ha 316 col:legiats que tenen subscrit pòlissa de Responsabilitat Civil (RC) amb Musaat; 35 tècnics tenen subscrita pòlissa com a societats professionals i 22 tenen pòlissa de RC, específica per a taxacions.

PREMAAT

PREMAAT

Premaat és una entitat asseguradora que serveix com sistema alternatiu al Règim Especial de Treballadors Autònoms als Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Els ofereix prestacions i serveis, a ells, als seus familiars i als empleats de les institucions d'Arquitectura Tècnica, cobrint les possibles contingències del ram vida (jubilació, incapacitat temporal, invalidesa, defunció, etc.), que puguin sorgir-los. Més informació:
http://www.premaat.es/




Enllaços Externs



Enllaços Interns

  Plaça Sant Joan, 18 5-A. 25007 Lleida.Tel. 973 24 91 00 Fax 973 23 06 58 Avís legal   Política de privacitat Valid CSS!