Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Lleida

Inici > Actualitat > Notícia > Detall notícia


Nit dela Construcció, i entrega de Premis Catalunya ConstruccióEl passat 6 de juliol es celebrar la cerimònia de lliurament de la 14a edició dels Premis Catalunya Construcció, que va tenir lloc en el marc de la Nit de la Construcció organitzada pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

Des del CAATEELL aprofitem per comentar-vos que dins l’equip , al que han otorgat el segon premi exaequo en la categoria d’Intervenció en edificació existent, hi participa un dels nostres companys en Baldomer Ric Qui.

El segon premi exaequo en aquesta categoria d’Intervenció en edificació existent ha estat concedit a Laia Renalies, Carles Serrano, Leticia Soriano, Roger Such i Baldomer Ric per l’Esglèsia de Santa Maria de Vilanova de la Barca (Segrià). El Jurat ha destacat “la gran sensibilitat amb la qual s’ha actuat en aquesta obra, que aborda amb Intel·ligència i alhora amb humilitat l’important repte de retornar a la vida un edifici històric pràcticament en estat de ruïna. Es tracta d’una església gòtica destruïda pels bombardejos durant la Guerra Civil. La intervenció s’ha fet amb un pressupost ajustat que ha obligat a adoptar solucions enginyoses amb materials senzills, amb els quals s’aconsegueixen els objectius d’adequació a un nou ús i alhora de respecte al patrimoni monumental”.12/07/2017


#
#Enllaços ExternsEnllaços Interns

  Plaça Sant Joan, 18 5-A. 25007 Lleida.Tel. 973 24 91 00 Fax 973 23 06 58 Avís legal   Política de privacitat Valid CSS!